Classic rock coverband Downtown Jimmy

BIOGRAFIE

 

De bandleden van Downtown Jimmy hebben hun muzikale sporen ruimschoots verdiend. Stuk voor stuk hebben ze 30 jaar (of meer!) ervaring op het podium.

De leden komen uit Antwerpen, Zeeland en Brabant en spelen door heel Nederland en België.

 

Voordat Downtown Jimmy in 2014 van start kende Jimmy de overige bandleden al van andere projecten in het verleden. Jimmy en Winfried reisden eind jaren '80 al samen door Europa om een paar honderd optredens per jaar te doen met artiesten uit binnen- en buitenland (zie de afzonderlijke biografie van beiden).

 

Tijdens de start van Downtown Jimmy zaten Jimmy en Max samen in een Toto Tribute band in België. Samen hebben ze ook aan een studioproject gewerkt, welke inmiddels is uitgebracht. Het was al snel duidelijk dat Max de bassist van Downtown Jimmy moest gaan worden.

 

Jules is als eigenaar van een muziekwinkel voor bijna elke muzikant in de regio een bekend gezicht. Niemand weet hoe hij alle bandjes combineert waar hij deel van uit maakt, maar je komt Jules elk weekend wel ergens tegen.

 

Nu de vier muzikanten elkaar hebben gevonden is het doel wel duidelijk; overal waar ze komen het dak er af spelen en zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk feest bezorgen!
 
Met een ongelooflijke passie en beleving laten deze muzikale vrienden iedereen 'meebrullen' met de grootste hits van de meest uiteenlopende artiesten, zie het repertoire.

 
Deze gasten zijn niet vies van het stevigere werk, maar een dance medley, feest muziek of Nederlandtalig schuwen ze ook niet. Zolang het maar (h)eerlijke muziek is. Kortom een echte live band die de voegen laat kraken!
 

Klik op één van de bandleden om hun persoonlijke biografie te lezen:

 

 

Jimmy - Winfried - Max - Jules

 

 

Wil je meer informatie over Downtown Jimmy of een aanvraag/boeking bij ons plaatsen? Stuur een e-mail naar jimmykeysmusic@gmail.com.

Mail of bel ons voor meer informatie

T +31 (0) 6 11 33 22 54
jimmykeysmusic@gmail.com